torstai 19. maaliskuuta 2015

VELJESTEN KANSSA

Tapasin eilen baarissa viime viikonloppuisen miehen (josta kerroin tekstissä suojaamatonta seksiä ja typeriä miehiä) veljen. He ovat molemmat aikoinaan käyneet kanssani samaa yläastetta, joten tiesin heidän olevan veljiä. Ulkonäöltäänkin he ovat hyvin saman näköisiä, tosin vanhemmalla veljellä kroppa on parempi, lihaksikkaampi. En muista, että olisin nähnyt häntä yläasteen jälkeen missään, emmekä yläasteellakaan oolleet tekemisissä keskenämme. Silti hän tuli baarissa hyvinkin tuttavallisesti moikkamaan minua. Selvästi veljeään ujompi, kohteliaampi eikä ihan niin suora ehdottelia. Itseasiassa ihan mukavaa juttuseuraa.

Aamulla herään hänen vierestään. Emme harrastaneet seksiä illalla. Taisimme molemmat olla aivan liian kännissä ja väsyneitä. Juttelumme lomassa mies paljastaa veljensä kertoneen, että seksi kanssani on rajua. Jaha, siinä siis selitys miehen eiliselle tuttavalliselle lähestymiselle. Ajatteli ilmeisesti saada osansa myös. Krapulassa himoni nousevat ja vähät välitän mitkä taka-ajatukset mielessään mies minua oli lähestynyt. Hän saa osansa, mutta ei rajusta seksistä. Hädin tuskin sitä voi edes seksiksi kutsua, niin nopeasti mies laukesi, etten minä siitä mitään nautintoa ehtinyt saamaan. Eikä kyllä hänen kädentaidoissaankaan ollut kehumista.

Tavallisesti poistun heti seksin jälkeen, oli se sitten hyvää tai huonoa. Tämä mies oli kuitenkin niin mukava ja hauska, hänen kanssaan pystyi olemaan rennosti ja läheisyys tuntui hyvältä. Päätin jäädä vielä hetkeksi. Hetki venui iltapäivä kahteen. Mies vei minut kotiin ja vaihdoimme numeroita. Todennäköisesti emme tule enää koskaan näkemään, mutta oli kiva nauttia kerrankin fiksusta keskustelukumppanista ja läheisyydestä muutenkin kuin seksin merkeissä. Vaikka seksi oli surkeaa, vie pisteet kotiin kuitenkin tämä veljeksistä jälkimmäinen.



2 kommenttia:

  1. fiksut keskutelukumppanit ja läheisyyskin on välillä ihan kiva c: mutta käykö sulle ikinä niin, että yhden yön jutut alkaa jälkeenpäin viestittelemään ja ehdottelemaan uutta tapaamista ? ja sit siinä vaan miettii, et miten kohteliaasti toteais, että seksi oli nyt kyllä niin surkeeta, että ei nähdä uudestaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy kyllä, mutten suoraa ilmaise seksistä mitään. Jos mies haluaa treffeille, sanon etten halua nyt seurustella tai tapailla ketään. Että kavereita voidaan olla, ei muuta. Tällöin mies yleensä tajuu jättää rauhaan, sillä eivät he mitään kaveria ole ettimässä. Jos mies haluaa uusinnan sängyssä, vastaukseni vaihtelee sen mukaan, miten mies seksiä ehdotta. Juuri tässä pari päivää sitten yksi parin illan pano (jota en enää halua panna) kysyi, koska pannaan? Vastasin, että sun täytyy kyllä hiota noita sun repliikkejä, kiitti mut ei kiitti. Kaikki eivät kyllä tajua sitten ei millään. Vaikka mitä sanoisi niin viestittely jatkuu ja jatkuu. Silloin luovutan, olen vastaamatta mihinkään ja ennemmin tai myöhemmin, mies kyllästyy. Sen kertomisen, että seksi oli surkeaa, saa joku toinen hoitaa tai tuleva tyttöystävä koulia hänestä mieleisensä petikumppanin.

      Poista