sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

MIES JA KOULUTTAMATON KOIRA - HUONO YHDISTELMÄ

Perinteinen baari-ilta takana. Juomista, tanssimista, kavereita ja miehiä. Lähdin baarista yhden miehen luokse jolla on koira, iso koira. Se oli virhe. Jo ulko-ovesta sisään astuessani koira alkoi hyppiä minua vasten. Painoi varmaan saman verran ellei enemmänkin kuin minä. Ihme että pystyssä pysyin. Menimme makuuhuoneesee ja koira jäi oven taakse haukkumaan ja kaapimaan ovea. Pari kertaa koira onnistui osumaan ovenkahvaan, pääsi huoneeseen ja hyppäsi suoraan sänkyyn. Tässä hyvä syy, miksei koiraa ikinä tulisi päästää sänkyyn. Yritä siinä nyt sitten harrastaa seksiä. Kyllä tunnelma latistui aikalailla. Miestä tämä ei tuntunut edes haittaavan. Oli varmaan tottunut koiransa käytökseen.

Aamulla pukiessani koira hyppäsi välittömästi minua vasten ja onnistui terävillä kynsillään raapaisemaan suoraan nänniini. Ai saatana. Nyt toista rintaani koristaa pitkä raapaisu. Soitin heti ystävälleni hakemaan minut kotiin.

Pidän kyllä koirista. Minulla on itsellänikin ollut koira. Eikä minua sekään haitannut, että koira oli todella iso. Isoja koiria on ihana paijata. Mutta se todellakin haittoi, ettei koiraa selvästikään oltu koulutettu kunnolla. En yhtään ihmettele, miksi mies oli sinkku. Eihän kukaan tuollaista kestä. Eikä koira kyllä ketään hänen ja omistajansa väliin päästäkään. En enää ikinä lähde miehen matkaan, jolla on koira. Täytyykin varmaan alkaa baarissa ensimmäiseksi kysymään; "moi, onko sulla koira?"



2 kommenttia:

  1. toi on kyllä ärsyttävää :D eikä sen koiran välttämättä ees tarvitse olla iso, kyllä pienempikin koira onnistuu vähän sitä fiilistä latistamaan sänkyyn pompatessaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onnistuu siinä pienikin koira. Koira kuin koira niin omistajansa voisivat hänet kouluttaa tai olla sitten koiraa ottamatta jos kouluttaminen tuntuu liian työläältä.

      Poista