torstai 26. maaliskuuta 2015

KOLME MIESTÄ JA TYTTÖ

Mies käveli ohitseni, hymyilin hänelle ja hän teki käännöksen takaisin. Hän oli yökerhossa kaverinsa kanssa ja minä omani. Hänen kaverinsa ei ollut niin komea kuin mies itse. Niimpä päätin jättää kaverin pokailun sikseen ja keskittyä tuohon ensimmäiseksi huomaamaani mieheen. Joimme, juttelimme ja flirttailimme. Mies katosi johonkin. Häipyi tai meni vessaan, en tiädä, mutten jaksanut odotella. Lähdimme ystäväni kanssa etsimään muita kavereitamma. Miehistä tämä toinen, ei niin komea, pyysi numeroani. Miksei. Kun ensimmäistä miestä ei näkynyt, päätin siirtyä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon.

Aamulla mies laittoi viestiä. Juttelimme jonkin aikaan. Ihan mukava mies. Kirjaudun facebookiin ja stalkkaan hänen kuvansa. Hyi hitto! Olen tainut eilen olla taas vähän päissäni. En enää vastaa miehelle.

Saan viestiä toiselta mieheltä. Kuka tämä nyt on? En antanut numeroani kaveruksista toiselle. Muistan pussailleeni miesten vessajonossa. (Joo ihan perus. Jonotan aina miesten vessaan, jos naisten vessaan on kauhean pitkä jono.) Tarkistan mieheltä näimmekö vessajonossa. Jep, sama mies. En muista miltä mies näytti, enkä todellakaan luota eiliseen arviointikykyyni stalkatessani edellisen miehen. Koitan etsiä tämänkin, mutta saman nimisiä on niin monta, että täysin pimentyneiden muistikuvien vuoksi minun on mahdotonta tietää kuka se heistä on. Päätän jatkaa viestittelyä ja toivon parasta.

Iltapäivällä saan viestiä facebookiini. Tämä on nyt se eilinen kadonnut mies. Ihanaa, hän näyttää edelleen hyvältä. Arviointikykyni ei ole eilen täysin pettänyt. Viestiteltyäni tämän ja yllä kertomani miehen kanssa, tämä mies vaikuttaa mukavemmalta. Lisäksi tiedän hänen näyttävän hyvältä. Päätän keskittyä tähän mieheen ja unohdan edellisen. Vaihdamme numerot ja siirrymme whats appiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti