maanantai 23. maaliskuuta 2015

ROOLILEIKIT - OLIN KUUMA SISÄKKÖ, KUKA SINÄ OLET?

Seksistä tulee helposti rutiininomaista pidemmissä suhteissa. Ensin ollaan valmiita seksiin milloin ja missä vain, avoimia kokeilemaan eri asentoja ja paikkoja. Mutta lopulta palataan makuuhuoneeseen mukavaan omaan sänkyyn, harrastetaan seksiä iltaisin, jollei väsytä liikaa ja pysytään niissä tutuissa turvallisissa mukaviksi ja parhaiksi koetuissa asennoissa.

Roolileikit on hyvä keino tuoda vähän lisämaustetta makkariin. Sama naama makkarissa voi alkaa kyllästyttää, joten miksei leikkisi kumppanin olevan joku toinen? Tai soisi omalle kumppanilleen sitä iloa, että itse on joku toinen.

Itse olen roolileikkejä kokeillut ollessani vielä naimisissa. Eikä reilun kolmen vuoden yhdessä olomme aikana seksistä tullut tylsää tai rutiininomaista.

Ensimmäinen roolileikkimme ei todellakaan ollut mitenkään suunniteltu. Siivoin kuumana kesäpäivänä lyhyt hame päälläni. Päätin hieman ilahduttaa miestäni riisumalla pikkarit jalastani. Mieheni makoili sohvalla katsomassa telkkaria. Menin pyyhkimään tv-tasoa ja siinä minä keikistelin lyhyessä helmassa alapää paljaana. Ei tosiaan kestänyt kauaan kun mieheni silmät siirtyivät tv:stä johonkin aivan muualle. Hetken katseltuaan mieheni huikkasi minulle, sisäkölle, että olohuoneen pöytäkin pitäisi pyyhkiä. Siitä lähti roolileikki sisäkkö ja talon isäntä. Eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi kun tätä leikimme.

Naiset, kevät on tulossa, hame päälle alushousut pois ja siivoamaan. Ehkäpä itsekin kokeilen jotakin roolileikkiä fukcbuddyni kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti