lauantai 14. maaliskuuta 2015

SEX ON THE BOAT

Saavuin eilen laivalla takaisin satamaan kahden tyttökaverini kanssa. Risteilyissä parasta on villi hauskanpito niin monen miehen kanssa kuin haluaa ja joihin todennäköisesti ei joudu enää törmäämään risteilyn päätyttyä. Laivalla harva edes kysyy numeroa ja niille kysyville voi sitten heittää hatusta tai sanoa kiitti mutta ei kiitti, tä oli tämmönen one-time thing.

Reissun tavoite: pitää hauskaa ystävien kanssa,juoda, tanssia, flirttailla ja kaulailla miesten kanssa. Tämän kerran tavoitteisiin ei kuulunut seksi, menkkojen vuoksi. Vaikkei seksi nyt menkkojenkaan aikana mitenkään pois suljettu juttu ole, mutta usein menkkojen aikana seksiä tulee harrastettua vain fuckboddyien kanssa.

Terminaaliin muutamille, sieltä laivaan, hytissä omaa juotavaa ja baarin puolelle. Illan tapahtumat ovat jokseenkin hämärtyneet. Muistan pyörähtäneeni tanssilattialla yhden jos toisenkin kanssa ja kaulaileeni vähän jokaista vastaan tulevaa. Mitä pidemmäs yö etenee ja lähemmäs aamua mennää sitä enemmän himoni kasvavat. Kaikki miehet eivät menkkojen aikana naista halua panna, mutta miksen yrittäisi. Katson tanssilattialta ensimmäisen hyvännäköisen miehen, kietouduin hänen kaulaansa, tanssisin hetken ja kuiskasin (todennäköisesti huusin, olen kovaääninen kännissä)jos sä haluat panna niin mulla on sitte menkat et ei varmaan käy mut voin mä sulta suihin ottaa. Ei tarvinu toista kertaa ehdottaa kun jo käveltiin miehen hyttiin. Mun onnekseni miestä ei menkat haitannut ja sain minäkin osani. Hyvää seksiä eikä puhelinnumerokyselyitä. Ei valittamista.

Joko hyttini avain on rikki tai sitten osaa käyttää sitä. Ryskytän, hakkaan ja potkin ovea samalla huutaen ja kiroten ystäviäni jotka eivät piruuttaan viitsi ovea avata. Ha ha ompa hauskaa ajattelen, kunnes viitsin tarkistaa hytin numeron ja huomaan olevani väärässä kerroksessa. Kompuroin omaan hyttiimme ja simahdan samantien. Just tämmösiä risteilyjen kuuluu ollakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti