tiistai 3. maaliskuuta 2015

MITÄ MIEHELTÄ HALUAN?

Tämä lista on lähinnä minua itseäni varten. En voi koskaan löytää herra oikeaa, jollen itsekään tiedä mitä haluan.


  1. Minua pidempi. Tietysti kiva olisi, että saisin käyttää korkkareita, joten mies saisi olla aika reilustikin pidempi. Mutta jos vaakalaudalla on korkkarit ja täydellinen mies niin kyllä siinä tapauksessa valitsen sen miehen, jos hän kuitenkin on minua pidempi ilman niitä korkkareita.
  2. Komea. Tietysti. Ja tästä en ole valmis joustamaan. Jollei mies miellytä silmään niin eihän silloin tee miehi hypätä edes sänkyyn. Se mitä komea sitten tarkoittaa on hyvinkin häljyvä käsite. Itse pidän hyvin erilaisista miehist. Pidempi tukkasista, tummista, vaaleista, kaljuista, miehisistä, suloisista, koviksista. En osaa sanoa yhtä tiettyä juttua miltä miehen tulisi näyttää.
  3. Hyvä kroppa. Meinaan, ettei mikään valtava sotanorsu saisi olla. Mutten kyllä tykkää liian laihoistakaan. Hartioissa saisi olla leveyttä ja lihaksetkin olisi kivat. Tai sitten semmonen ihan normi kroppanen mies. Jos mies on ihan luuviulu, tulee itselläni lihava olo.
  4. Hauska. Miehen tulee ehdottomasti saada minut nauramaan. En kestä mitään tosikkoja tai miehiä, joiden vitseille saa väkisin nauraa. Hauska ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lyödään kaikki ihan läskiksi eikä osata käyttäytyä tarpeen tullen.
  5. Kokeilunhaluinen. Kyllästyn todella helposti. Kaikki on aina mielestäni tylsää ja jotain kivaa tekemistä olisi oltava koko ajan. Siksi miehenkin tulisi olla kokeilunhaluinen ja sponttaani. Voitaisiin yhdessä tai kaveriporukalla kokeilla jotain uutta ja lähteä reissuun hetken mielijohteesta. Eikä siitä kokeilunhalusta haittaa ole makuuhuoneenkaan puolella.
  6. Haluaa tutustua minuun. Pidän seksistä, hyppään helposti sänkyyn ja viihdyn siellä usein. Mutta jos kyse on seurustelusta, pitää miehen olla kiinnostunut myös minusta. Silloin ei enää pelkät sänkytaidot riitä. Hänen on haluttava tutustua oikeaan minään eikä kaikki keskustelut saa olla seksisävytteisiä.
  7. Rento. En yksinkertaisesti kestä jäykkiksiä. Elämään on suhtauduttava sopivan letkeällä otteella. Ei tämä niin haudanvakavaa ole.
  8. Ei saa olla ylimustasukkainen. Pieni mustasukkaisuus on ihan okei, silloin tietää, että toinen oikeasti välittää. Mutta liiallista mustasukkaisuutta en kestä lainkaan. Siinä keino millä minut saa varmasti pettämään.
  9. Luotettava ja rehellinen. En jaksa kytätä kenenkään menemisiä ja tekemisiä, joten tottakai suotavaa olisi, että mies on rehellinen ja luottamukseni arvoinen.
  10. Antaa minun mennä ja menee itsekin. Kaikkea ei tarvitse tehdä yhdessä. tarvitsen vapautta ja tilaa ympärilleni. Muuten ahdistun ja pötkin pakoon. Miehen ei siis todellakaan tule jarruttaa menojalkaani enkä minäkään jarruta hänen.
  11. Ei liian kiltti. Liian kiltit, kunnolliset miehet saavat minut kyllästymään alta aikayksikön. Kaikki nössöt miehet on siis ehdottoman no no. Ei nyt mitään narkkari-linnakundiakaan, jolla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta. Mutta jotain siltä väliltä. Elämässä pitää olla jännitystä, jottei käy aika liian pitkäksi. Minulle tietysti täytyy olla kiltti. Mitään vittupäätä en jatkuvasti jaksa katsella. Mutta tapellakkin täytyy osata. Ei suhde aina voi olla vain seesteistä ja sovintoseksihän on juuri parasta.
  12. Sovintoseksistä päästäänkin tähän tärkeimpään kriteeriin eli hyvä sängyssä. Tietenkään heti ei voi tietää mistä toinen pitää ja mistä ei. Mutta en kyllä jaksa kädestä pitäen alkaa miestä opettamaan, joten kokemusta saisi olla. Kyllä jonkinlainen käsitys pitää olla, mistä naiset yleensä pitävät. Ja koolla todellakin on väliä. He jotka muuta väittävät ovat miehiä, joilla on pieni tai naisia, joiden miehillä on pieni.

Tässä minun listani. Unohdinko jotain oleellista? Mitä te mieheltä haluatte? Onko tällaista miestä nyt niin mahdoton löytää?





3 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuollaista miestä ei oo mikään mahdottomuus löytää. On hyvä tietää mitä haluaa, mutta itse oon tullut omalla kohdallani siihen tulokseen, että vaikka minkälaista listaa tekisin, niin kun ihastun niin mies ei välttämättä täytä kaikkia listani kriteereitä. Miehissä kehen ihastun on usein sitten vaan sitä mystistä JOTAIN jota en osaa selittää...

    Tietysti miehen on oltava luotettava, rehellinen ja silmää miellyttävä. On tärkeää myös, että mies on kiinnostunut ainakin joistakin samoista asioista kuin minä. Ja tällöin mies yleensä on salia rakastava ja hyväkroppainen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Siksi esimerkiksi minunkin "komea" on hyvin häljyvä käsite. En katso vain tietyn näköisiä miehiä vaan heissä jokaisessa on se jokin mikä miellyttää, vaikka aivan erinäköisiä olisivatkin. Olen ollut myös valmis joustamaan joistakin kriteereistä, mutta jälkikäteen olen huomanut joustavani väärissä asioissa ja suhde on päättynyt katastrofiin. Yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat mielestäni myös tärkeitä, jotta yhdessä tehtäisiin muutakin kuin istuttaisi telkkarin edessä tai painittaisi sängyssä. Ei mielestäni myös tuollaista miestä vaikea pitäisi olla löytää, mutta ehkä juuri se jokin on puuttunut tuollaisen miehen osuessa kohdille. Tai sitten vika on vain minussa enkä todella osaa sitoutua ja rakastaa.

      Poista
    2. Moi olen nyt lukenu sun blogia pari päivää ja herätät mussa vahvoja fiiliksiä jota en ole ennen tuntenut. oon vähän hämilläni mutta hyvällä tavalla, en ole nähnyt edes sun kuvaa ja silti sä tunnut jotenki tosi spesiaalilta Toivottavasti nähdään joskus.

      Poista