torstai 22. tammikuuta 2015

SISÄÄN-ULOS-LAUKAISU

Kaveriporukka, joka siis koostui pelkistä miehistä, oli eilen viettämässä iltaa luonani. Heidän illan viettoonsa kuuluu todella reilu ryyppääminen ja pilven poltto. Minun iltaani pelkästään tuo juominen.


Toisten mennessä tupakalle jäin kaksin yhden kaverini kanssa. Hän puhui korvat ja silmät täyteen hempeitä, miten todella pitää minusta ja tahtoisi viedä minut ihan oikeille treffeille. Tiesin, että se oli humala ja pilvihöyryt jotka puhuivat. En välittänyt siitä. Annoin hänen kehua ja leperrellä minulle. Silittää ja suudella, johdattaa minut makuuhuoneeseen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun harrastan seksiä hänen kanssaan. Ja aina hän on yhtä suuri pettymys. Puhua hän osaa, mutta esileikki ja varsinainen toiminta jää varsin lyhyeksi.


Porukka lähti vähitellen kotiinsa. Yksi kavereista nukahti sänkyyni ja yksi jäi seuraani aamuun asti. Juttelimme pitkään. Hän sanoi olleensa ihastunut minuun jo kauan. Hän kiersi pöydän, kietoi kätensä ympärilleen ja suuteli minua. Miksei, ajattelin. Olihan kavereista ensimmäinen ollut aikamoinen pettymys. Hän kaatoi minut säkkituolille. Vaatteet lensivät nopeasti, esileikki ohitettiin vielä nopeammin ja muutaman kerran sisään-ulos työnnöissä ei todellakaan ollut kehumista. En enää ihmettele miksi nämä kaverini ovat sinkkuja. 


Lähetin miehen kotiin ja käperryin sängyssäni nukuvan kaverini viereen. Hän havahtui ja alkoi silittää selkääni. Ei, ei enää yhtään huonoa panoa tälle illalle. Siirryn sohvalle ja nukahdan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti