maanantai 5. tammikuuta 2015

EXIÄ JA VARATTUJA

Tanssin ystäväni kanssa muutamien miesten ympäröimänä. Kadotan ystäväni tanssilattian väkijoukkoon sillä en näe varmaan enään puoltametriä kauemmas. Toisten kasvonpiirteitäkin on vaikea erottaa. Kaikki näyttävät jälleen hyviltä ja suutelen tanssilattialla muutamaakin miestä.


Istun pöydässä tuon tuntemattoman rentulta näyttävän miehen kanssa, mutten enään välitä onko hän renttu vai ei. "Missä asut", kuiskaan hänen korvaansa. Hän vastaa ja kysyy tulenko hänen luokseen. "Lähdetäänkö nyt", sanon ja nousen ylös tarttuen hänen kädestään.


Taksin puhelinlinjat ovat tukossa ja odotellessamme muutan mieltäni ja hipsin takaisin sisälle. 


Sinä aamuna herään yksin, mutta puhelimeeni on tullut viestiä kahdelta mieheltä. Toinen heistä on vanha säätöni, jolle olen humalapäissäni taas lupaillut vähän liikoja. Pidin tästä miehestä aikoinaan. Nyt kun ajattelen, on vaikea keksiä yhtäkään syytä, miksi ihmeessä. Hän oli juuri niitä miehiä, jotka baarissa vaikuttavat ihanan itsevarmoilta mutta selvinpäin huomasinkin hänen latelevan törkeytyksiä lakkaamatta ja laittamalla kaiken sitten vain vitsailun piikkiin. Oli vitsi tai ei, en ole niitä naisia jotka sellaista puhetta suodattavat. Nyt tämä mies odottaa minua luokseen tyydyttämään hänen tarpeitaan, tietysti, sillä minun tarpeisiini hän ei koskaan osanut vastata.


Toisen viestin laittajankin muistan. Juttelimme baarissa ja hän vaikutti mukavalta. Itseasissa hän vaikutti mukavalta vielä hetki sitten tekstaillessakin. Komea, hauska, töissäkäyvä, mukava mies. Täytyyhän siinä jotain vikaa olla? Pikastalkkaus somessa ja bingo, tyttöystävä. Niinpä tietysti.


Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kerta, kun olen varatun miehen matkaan lähtenyt, numeroita vaihtanut tai flirttaillut ja pussailut yökerhossa. Mikä ihme miehiä vaivaa, kun he käyttäytyvät varattuinakin kuin sinkkuja olisivat. Pahin tapaus on eräs naimisissa oleva työkaverini. Mutta se on sitten jo ihan eri tarina. Postaan siitä jokin toinen kerta. Tämän kertaisen miehen selitys oli, että he olivat eroamassa. Juu juu, tottakai. Hoh hoijaa..


Parempaa miehenmetsästysonnea teille kaikki sinkut




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti