sunnuntai 18. tammikuuta 2015

10 SYYTÄ MASTURBOIDA

Luin netistä jutun, miksi naisten kannattisi masturboida. Jaanpa tämän nyt teidän kanssa omin sanoin.

1. Parantaa seksielämää

Kukaan mies ei voi heti tietää, mitä nainen haluaa, mistä hän pitää ja miten hän saa orgasmin. Jos totta puhutaan, on paljon naisia, jotka eivät edes itse tiedä miten saavat orgasmin. Silti odotetaan, että mies sen heille saa annettua. Joka kuulostaa kohtuuttomalta. Hyvät naiset tutustukaa omaan kehoonne ja mistä pidätte ja kertokaa se myös miehellenne.

2. Orgasmi auttaa saamaan unta

Orgasmi saa jännitteet laukeamaan, olo on rento ja keho tuntuu uupuneelta. On siis olemassa ihan syy sille, miksi miehet kääntävät kylkeään seksin jälkeen ja vierestäsi alkaa kuulua tasaista tuhinaa. Älä siis suutu tästä miehelle. Yhtälailla orgasmi auttaa sinua unen saannissa. Jollet sitä seksin aikana vielä ole saanut, mikset masturboisi kun miehesikin jo vetelee sikeitä?


3. Voi vähentää menkkakipuja

Kohtu supistelee masturboinnin yhteydessä, joka voi saada kuukautisveren poistumaan nopeammin ja täten lieventää myös menkkakipuja ja kramppeja. Kivunlievitystä parhaimillaan.

4. Se tekee onnelliseksi

Orgasmin aikana kehossasi vapautuu hyvää oloa tuottavia hormoneja. Se siis auttaa alakuloon ja tekee onnelliseksi ainakin hetkellisesti. Ja ainahan alakulon jälleen iskiessä voit ottaa uusintakierroksen.

5. Omaan vartaloon tutustuminen

Itsetyydytyksen avulla voit tulla sinuksi oman vartalosi kanssa. Opit tuntemaan oman kroppasi, mistä pidät ja mistä et. 

6. Lievittää stressiä

Tänäpäivänä kaikilla on nykyään kauhea kiire. töissä pitää olla tehokas, sosiaalisia suhteita on hoidettava, salille ehdittävä, on lapsia ja lemmikkieläimiä. Koko päivä on kiirettä ja stressiä joka jatkuu taas seuraavana päivänä. Ei ihme että ihmiset palavat loppuun. Kiire ja huolet on helppo unohtaa masturboimalla taikka seksillä.

7. Vagina pysyy terveenä

Itsetyydytyksessä tapahtuva kiihottuminen auttaa vaginan kudosten pysymistä joustavina. Lisäksi verenkierto paranee. Jollet siis harrasta seksiä säännöllisesti niin muista masturbointi.

8. Voit oppia saamaan moninkertaisia orgasmeja

Naiset voivat saada orgasmeja montakin peräkkäin. Miksi siis tyytyä vain yhteen?Opettele ensin itse, miten saavutat moninkertaisia orgasmeja, niin jatkossa miehenkin neuvominen on helpompaa tämän saavuttamiseksi.

9. Täysin turvallista

Itsetyydytyksellä et voi tulla raskaaksi, nöyryytetyksi, pakotetuksi johonki, mitä et halua tai saada sukupuolitauteja. Lisäksi se kohottaa itsetunto. Ei siis yhtäkään syytä, miksi ihmeessä et masturboisi. 

10. Se tuntuu mahtavalta.

Kuka ei pitäisi orgasmeista? Jos jokin tuntuu hyvälle, miksei sitä tekisi useammin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti