keskiviikko 7. tammikuuta 2015

ANAALISEKSI - KYLLÄ LUIT OIKEIN

Tänään puhutaan siitä, mistä usein vaijetaan. Anaaliseksi. Kysyt keneltä tahansa naiselta, onko tämä kokeillu anaaliseksiä, on vastaus aina ei, vaikkei se olisikaan totuus. Anaaliseksin harrastamista ei vain myönnetä, siitä ei puhuta, sen koko olemassaolo kielletään. Eihän sitä harrasta kuin homot.


Minusta tämä on outoa. Naiset puhuvat nykypäivänä ystäväpiireissään jo hyvin avoimesti seksistä, järjestävät jopa seksilelukutsuja ja käyvät erotiikkamessuilla. Miksi yhä vaijetaan anaaliseksistä? Koska takuulla on naisia, jotka anaaliseksiä ovat harrastaneet. Ajatellaanko, että on ainut? Että toiset pitäisivät sitä ällöttävänä? Miksi pitäisivät, eiväthän he esimerkiksi suihinottoakaan pidä ällöttävänä.


Olen harrastanut anaaliseksiä muutaman miehen kanssa. Se ei ole ihan sellainen juttu mitä joka baari-illan päätteeksi tehdään. Anaaliseksissä täytyy edetä niin paljon hitaammin, esileikkiin on käytettävä enemmän aikaa. Tukevassa humalassa esileikki jää usein lyhyeksi tai kokonaan pois. Siksi itse en anaaliseksi yhdenillan juttujen kanssa harrasta, vaan miesten joita hetken olen jo tapaillut.


En tiedä puhuvatko miehet vapautuneemmin anaaliseksistä, mutta ainakin hyvin useat miehet sitä ovat haluneet ja nauttineet. Varmaan puhuvat, sillä heidän taholtaan ehdotus aina on tullut. En tosin pidä sitä huonona juttuna. Anaaliseksi todella on nautinnollista käyttäessä tarpeeksi aikaa esileikkiin, edetessä hitaasti, käyttäessä liukastetta ja miehen hyväillen samalla rintojani tai klitoristani. Hyväilemällä samalla muita osia, voi orgasmin saada jopa vahvempana, kuin tavallisessa yhdynnässä.


Olkaa vapautuneempia, kokeilunhaluisempia ja hei, peppu on pop


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti