maanantai 26. tammikuuta 2015

NAAPURI VÄLLYJEN VÄLIIN

Törmäsin yökerhossa naapurissani asuvaan mieheen. Hän tuli juttelemaan minulle. Ennen olemme vain rappukäytävässä tai pihalla moikanneet nopeasti ja jatkaneet matkaamme. Nyt hän tuli esittäytymään ja ajattelin jääväni hetkeksi hänen kanssaan istumaan, kun kerta ihan komea mies on. Aika kului ja huomasin yhä istuvani naapurini vieressä ja kadottaneeni ystäväni johonkin. Valomerkki alkoi lähestyä. Tarkoituksemme oli kävellä yhtä matkaa kotiin ja naapuri sanoi käyvänsä vielä vessassa ennen lähtöä. Pyysi, etten kattoaisi sillä välin mihinkään. Enhän ollut kunnolla edes katsastanut baarin tarjontaa. Nousin ylös kiertääkseni yökerhon vielä kerran läpi, jos kuitenkin sattuisi löytymään jotain parempaa. Hukka kierros, ei komeita miehiä. Palasin takaisin naapurini luo.


Kotitalollamme päätimme kuitenkin nukkua yhdessä ja menimme luokseni. Vaikka molemmat varmasti tiesivät, että eihän se nukkuminen nyt oikeasti nukkumista tarkoittaisi. Hän ehti juuri istua sohvalle kun jo pyysin hänet makuuhuoneeseen. Käsistään hyvinkin taitava mutta kyrvän koko oli kyllä sitä luokkaa, että samahan se minulle olisi ollut vaikka koko homma olisi hoidettu pelkillä käsitöillä. Käsiään hän sentään osasi käyttää toisin kuin penistään. Kännin piikkiin, ajattelin, mutta jouduin pyörtämään sen aamun uusinnan jälkeen. Aivan yhtä surkeaa touhua oli edelleen.


Hän jäi juttelemaan. Tunnit vieri, vilkuilin kelloa ja päästin suustani kommentteja "ai onko kello jo noin paljon", muttei hän tajunut vihjettä. Miten heittää naapuri ulos, kun häneen joutuu jatkossakin törmäämään. Lopulta sanoin käyväni tupakalla ja mies tajusi poistua samalla ovenavauksella. Vihdoinkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti