perjantai 16. tammikuuta 2015

KAHDEN KANSSA

Miespuolinen kaverini, tai kaveri ja kaveri, yhteyttä tulee pidettyä enemmän ja vähemmän ja usein seksin merkeissä, tuli viettämään iltaa luokseni toisen miespuolisen ystävänsä kanssa. Joimme, menimme baariin ja palasimme yhdessä yöpymään luokseni.


Päädyimme kaikki nukkumaan sänkyyni. Minä keskellä ja pojat reunoilla. Kaverini suuteli minua, siveli niskaani ja selkääni. Tämä on aina ollut sellainen nopean toiminnan kaveri eikä esileikkeihin paljon aikaa ole käytetty, joten ei aikaakaan kun hän jo oli sisälläni.


Yllätyin hänen siirtäessään toisen käteni kaverinsa puoleen. Oliko tämä nyt sellainen kaverille kanssa tilanne? Nyt samaan aikaan vai? Runkkasin hänen kaveriaan samalla hänen pannessa minua. Olin hämilläni tilanteesta. En osanut odottaa tätä. Hän oli aina ennen ominut minut itselleen, ollut mustasukkainen muiden miesten lähestyessä minua. Nousin kaverini päälle siten, että taivuin samalla imemään toista, ja päinvastoin. Pian kaksi penistä oli sisälläni, toinen vaginassani ja toinen anuksessa. Olin useasti fantasioinut seksistä kahden kanssa, mutta kuvitelmissani näistä toinen on aina ollut nainen. Mutta nyt saadessani kunnon panoa molempiin reikiin samaan aikaan, en todellakaan toivonut toisen olevan nainen. Ehdottomasti parasta seksiä mitä nainen voi saada.


Aamulla tämä toinen mies silitti selkääni. Kavahdin hänen kosketustaan ja pakenin vessaan. Miksi hän silitti? Miksi hän kajoi minuun? Harrastimme seksiä eilen, mutta se siitä. Tämä satu ei todellakaan jatkuisi. Olin juuri harrastanut hänen ja toisen miehen kanssa seksiä yhtäaikaa, eikai kukaan voi sen jälkeen kuvitella, että aamulla olisimme jotain muuta kuin kavereita. Sellaisia miehiä ja tällaisia naisia ei nähdä uudelleen. Meitä ei viedä syömään tai elokuviin. Meille ei lähetetä rakkausviestejä. Meille soitetaan korkeintaan baari-illan päätteeksi, mikäli baarissa ei flaksi ole käynyt. Poistuin vessasta keittiöön ja istuin siellä piilossa kunnes kaverinikin heräsi. Tällöin uskaltauduin takaisin makuuhuoneeseen.






3 kommenttia:

  1. Ohoh, ootpas rohkea. Itse vain unissani haavailen tuollaisesta :D hyviä tekstejä ja mietintöjä noin muutenkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia:) Yllätyksenä tuli kyllä tuo tilanne itsellekkin, mutta siitä usein uneksineena olihan se pakko kokeilla. Enkä kadu ;)

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi, uskaltaispa itekki! :D

    VastaaPoista