perjantai 3. huhtikuuta 2015

KUN MIES SANOO EI

Silittelin niskaasi, rintaasi, selkääsi ja käsivarsiasi. Suutelin sinua suulle ja kaulalle. Ujutin käteni paitasi alle. Yritin viestittää haluavani sinua. Nyt jos haluat minä todellakin annan. Nostit koneen syliisi, menit tupakalle, jääkaapille,vaihdoit asentoa kauemmas tai nousit ylös pelaamaan. Teit kaikkesi torjutakseni minut. Yritin myöhemmin uudelleen ja taas sama juttu. Mikä ihme miestä vaivaa? Tulen yöksi hänen luo, yritän häntä sänkyyn mutta hän ei anna.

Aiemmin miehen puheista olin ymmärtänyt, ettei hän ole mikään pihtari. Kyseessä oli siis mies, josta kirjoitin kolme miestä ja tyttö postauksessa. Se kolmas mies, josta kirjoitan aivan lopuksi. Eikä kyse voi olla mistään ulkoisesta seikasta, sillä hän kävi luonani töiden jälkeen ja tietää siis tarkalleen miltä näytän. Ja mielestäni kemiammekin pelaa, juttu luistaa niin viestien välityksellä kuin kasvokkainkin. Ja itse hän minut luokseen pyysi, joten kai hänkin on samaa mieltä. 

Tiedän kyllä, että miehetkin saavat kieltäytyä. Aina ei voi tehdä mieli. Mutta jos pienissä alusvaatteissa makoilen hänen kyljessään kiinni ja yritän kaikkeni, miten hänen ei voi tehdä mieli? Sellainen mies ei ole minua varten. Pakkasin kamani ja lähdin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti